Over ons

Voor behang-, glas- en schilderwerk bent u bij Koster Schilderwerken aan het juiste adres. 

maximale aandacht voor kwaliteit

Eerlijke afspraken

flexibiliteit

U weet waar u aan toe bent

Ons verhaal

Your home, my project

Voor behang-, glas- en schilderwerk bent u bij Koster Schilderwerken aan het juiste adres. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, (gemeentelijke) instellingen, woningbouwverenigingen en verenigingen van eigenaren.
U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw, restauratie en onderhoud. Via deze website presenteert Koster Schilderwerken zich graag aan u.

Door de ruime ervaring in bovenstaande werkzaamheden kunnen wij u een uitgebreid pakket aanbieden. Koster Schilderwerken heeft een betrouwbare reputatie. Afspraken worden nagekomen. Dit is ons credo. Projecten worden binnen een realistisch tijdschema opgeleverd. Aan loze beloftes heeft u immers niets.

Ervaring

Wij kennen de weg naar de juiste leveranciers. U zit daarom qua prijs bij ons goed. Wij werken zowel kwalitatief als prijstechnisch met goede materialen. Wij zijn scherp en concurrerend, maar realistisch.

Persoonlijke aandacht

U heeft bij uw project altijd met Remi Koster zelf contact. Dat houdt verantwoordelijkheden duidelijk, de lijnen kort en de communicatie eenvoudig.

Laag BTW tarief

Het Schilderen van woningen valt in een aantal situaties onder een laag BTW tarief. Voor meer informatie: Belastingdienst.

HEEFT U EEN VRAAG?

Dan kunt u ons het beste telefonisch bereiken.

BEL ONS

(06) 4757 0479

Telefoonnummer

(06) 4757 0479

Openingstijden

Ma t/m vr: 8:00 tot 18:00, Za en Zo: Gesloten

Adres

Oude Beekseweg 51
6942 JA Didam